Lassen

Lassen.

Rinkens is een gecertificeerd lasbedrijf met veel lastechnische kennis. Wij kunnen MIG/MAG-lassen, TIG-lassen en elektrisch lassen met een beklede elektrode. We doen zowel eenmalige oplossingen maar zijn ook in staat om seriewerk te lassen.

Wij zijn ISO, VCA en NEN gecertificeerd. Het kwaliteitsbewijs voor lassen van orderacceptatie tot productafgifte. Voor het vervaardigen van staalconstructies zijn wij EN 1090-1 gecertificeerd volgens executieklasse 2. Wij kunnen staal, hoogsterkte en slijtvast staal, RVS en aluminium lassen.

Lassen van staal, RVS en aluminium plaatwerk. Voor ons bekende lasprocessen zijn het MIG-lassen, MAG-lassen en TIG-lassen en het lassen met een beklede electrode.  Door de beheersing van vele soorten lasprocessen kunnen wij elk type plaatwerk, zowel staal, RVS als aluminium lassen.

Ons specialisme gaat verder dan alleen het beheersen van lasprocessen. Wij zijn volledig ISO gecertificeerd waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Plaatwerk is vanuit voorraad leverbaar, zodat wij u snel kunnen helpen. Wij hebben ervaring met lassen van staal, RVS en aluminium, maar ook het lassen van hoogsterkte staal is ons toevertrouwd.

Ons lasbedrijf is ingericht op klantspecifiek laswerk. Zowel groot als klein laswerk is ons toevertrouwd.

ISO, VCA en NEN gecertificeerd: kwaliteitsbewijs voor hoogwaardig laswerk in kritische sectoren
Alle lasprocessen: MIG/MAG, TIG, BMBE.

Comments are closed.