Machine onderhoud

Machine Onderhoud komt nooit gelegen, want het stil staan van machines willen wij eigenlijk voorkomen. Maar komt een machine stil te staan doordat hij niet onderhouden is dan heeft u echt een probleem. Daarom helpt Rinkens-Stein u met het in stand houden en verbeteren van uw machinepark, op een werkwijze waarbij de bedrijfsvoering zo min mogelijk verstoort wordt.

Wij maken machine onderdelen zoals een grote diversiteit aan grondverzetbakken, maar zorgen er ook voor het (mechanisch) onderhoud van het machinepark. Continuïteit van het de productiecapaciteit en het beperken van kostbare ongeplande uitval van machines hebben daarbij onze prioriteit.

Door ons in te zetten worden wij ‘probleemeigenaar’ en zorgen wij voor een snelle, degelijke en kostentechnisch gunstige oplossing.

montage-en-laswerkzaamheden-zeeftrommel-v2

Wij hebben een ruime ervaring in want Rinkens-Stein bestaat al 50 jaar. Daarnaast hebben wij een goed uitgeruste werkplaats, maar komen we ook op locatie met onze ervaren monteurs. Wij hebben een gedreven team van o.a. monteurs, machine- en constructiebankwerkers, lassers, en werkvoorbereiders tot onze beschikking.

Comments are closed.