Montage van Staalcontructies

Montage van Staalconstructies.

Rinkens Techno Equipement is een specialist in de montage van staalconstructies, groot of klein. Door onze ervaring en deskundigheid is Rinkens Techno Equipement uitgegroeid tot een middelgroot staalmontagebedrijf. Vraag naar onze mogelijkheden en begrijp waarom Rinkens meer is dan zomaar een staalmontagebedrijf.

Door onze focus en specialisatie in de montage van staalconstructies en de onderhoud hiervan kunnen we excelleren. We hebben de kennis en capaciteit om engineering van projecten voor onze rekening te nemen. En vanuit Rinkens-Stein B.V. leveren we ook de door u gewenste staalconstructies, beplatingen, bermbeveiligingen, etc. Kortom wij zijn uw partner van fabricage, tot oplevering en onderhoud.

En we doen graag een extra stapje voor onze tevreden klanten, spoedklussen en bijzondere projecten zijn absoluut geen uitzondering. Onze organisatie is flexibel en communiceert direct met u. Moeten we in een korte tijd een project opleveren, of 24/7 doorwerken dan hebben wij de mogelijkheid met onze teams u daarbij te helpen. Met onze centrale ligging bieden we een snelle reactietijd en kunnen we actied zijn in Nederland, Belgiƫ en Duitsland.

Scherpe prijzen

U wenst een goede prijs van een partner die niet alleen kijkt naar het verkrijgen van deze ene opdracht. Wij kopen slim in en zijn zuinig in onze kosten. Daar profiteert u van. Wij willen graag een lange relatie met al onze klanten. Een concurrerende prijs is voor ons geen probleem. En de kwaliteit blijft vanzelfsprekend zeer hoog.

Uitstekende kwaliteit

Kwaliteit is eigenlijk vanzelfsprekend. Maar we willen het toch even benoemen. Hoogwaardige materialen die samen met ons vakmanschap zorgen voor producten en oplossingen die een lange levensduur hebben. Daarom komen onze klanten ook voor het volgende project graag weer terug bij Rinkens voor hun staalmontage werkzaamheden.

Veiligheid gegarandeerd

Rinkens neemt veiligheid meer dan serieus. Al onze materialen zijn daarom NEN EN 1090 gekeurd en gecertificeerd. Onze monteurs hebben hun VCA-diploma naast de jarenlange praktijkervaring in staalmontage. Een extra zekerheid voor uw als klant wanneer u op zoek bent naar het juiste staalmontage bedrijf.

Comments are closed.